3η Διάλεξη Εις Μνήμη Νικόλαου Ι. Σαριπόλου (Video)

Το Μέλλον της Κοινής Ευρωπαϊκής Εμπορικής Πολιτικής από τη Σκοπιά του Δικαίου: Η Ανοικτή Στρατηγική Αυτονομία και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρνακας, με την υποστήριξη του Δήμου Λάρνακας, διοργάνωσαν την Πέμπτη, 25/11/2021, ώρα 18.00 την 3η Διάλεξη εις Μνήμην Νικολάου Ι. Σαριπόλου (The Saripolos Lecture).


Την κεντρική εισήγηση πραγματοποίησε ο Καθηγητής Παναγιώτης Δελημάτσης, κάτοχος της Έδρας Δικαίου της Ε.Ε. και Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Tilburg, με θέμα «Το Μέλλον της Κοινής Ευρωπαϊκής Εμπορικής Πολιτικής από τη Σκοπιά του Δικαίου: Η Ανοικτή Στρατηγική Αυτονομία και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου».


Στη συζήτηση έλαβαν μέρος: ο Δρ Νικόλας Κυριακίδης, μέλος του συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού προσωπικού της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας και ο Δρ Κρίτωνας Διονυσίου, μέλος του συνεργαζόμενου εκπαιδευτικού προσωπικού της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.


Τη συζήτηση συντόνιζε η Καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Ειρήνη Σταματούδη.
Χαιρετισμό στη συζήτηση απηύθυναν ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας, κ. Χριστάκης Μούσκος και ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής Αχιλλεύς Κ. Αιμιλιανίδης.
Σημειώνεται ότι υπήρχε ταυτόχρονη προβολή στον Πολυχώρο Δημιουργικότητας και Πολιτισμού του Δήμου Λάρνακας, η διοργάνωση της οποίας τελεί υπό τον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρνακας.


Η επιστημονική εκδήλωση έχει πιστοποιηθεί από τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο στο πλαίσιο συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης των δικηγόρων (2 μονάδες CPD).

Share Post: